ΠΡΟΦΙΛ

ΑΠΟ ΤΟ 1962 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .

 

ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ – ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ  ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΙΘΑΛΗΣ ( DPF) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

 

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠOΡΙΑΚΟ MAMMOTH CAR & MOTO SERVICE.

 

ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ MAMMOTH CAR & MOTO SERVICE EXOYME TH ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΣΑΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

 

ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΣΕΙΣ  Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗ , Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΙΘΑΛΗΣ(DPF) ΚΑΙ  H AΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΙΘΑΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ DPF.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ  ΑΝΑΓΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 98%.

 

Ο ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ , ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ MAMMOTH CAR& MOTO SERVICE THN No1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ .

 

ΣΤΟ MAMMOTH CAR & MOTO SERVICE ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΣΑΣ.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ H ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ NA ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΘΟΡΑ Η ΖΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.